Antena Căutare

"Autoservire" cu lalele şi narcise. De unde poți cumpăra cantităţi impresionante de flori, direct de pe câmp. Este aproape de București și dai cât te lasă inima

Lalele şi narcise la discreţie! Un antreprenor din Bucureşti îi invită pe iubitorii de flori pe un câmp plin, înflorit. Cei care ajung lângă lacul Snagov îşi pot alege singuri câte lalele şi narcise doresc. Plătesc în schimb cât îşi permit. Altfel spus, iei cât vrei, plăteşti cât poţi.

Lalele şi narcise la discreţie! Un antreprenor din Bucureşti îi invită pe iubitorii de flori pe un câmp plin, înflorit. Cei care ajung lângă lacul Snagov îşi pot alege singuri câte lalele şi narcise doresc.

Plătesc în schimb cât îşi permit. Altfel spus, iei cât vrei, plăteşti cât poţi. Lanul de flori al lui George Bundea arată ca-ntr-un tablou de primăvară. George cultivă flori de mai bine de cinci ani de zile. Este pasiunea care îl relaxează cel mai mult.

În timp ce în pieţe un singur fir de lalea ajunge să coste şi doi lei, pe câmpul de lângă Bucureşti atât valorează un buchet întreg.

Nici nu a trecut bine Paștele, că românii se gândesc deja la minivacanța de 1 Mai. Am putea avea patru zile libere de re... Adio, pungi din plastic cu mâner! Legea a fost publicată în Monitorul Oficial: Amenzile pentru folosirea lor sunt uriașe...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x