Căutare Live

Viscolul a adus haos pe Autostrada Soarelui! Zeci de accidente s-au înregistrat, în ultimele ore, pe A2

Autostrada Soarelui este, fără doar și poate, drumul nimănui. În ultimele 24 de ore, pe A2, au fost 25 de accidente cu peste 40 de maşini implicate.

Autostrada Soarelui este, fără doar și poate, drumul nimănui. În ultimele 24 de ore, pe A2, au fost 25 de accidente cu peste 40 de maşini implicate.

În lipsa unor intervenţii ale autorităţilor, şoferii surprinşi de viscol au fost, pe rând, şi poliţişti şi drumari. Au început să dirijeze circulaţia şi s-au ajutat unii pe alţii să iasă din şanţuri, cu maşinile.

Mai bine de 24 de ore, Autostrada Soarelui a fost cea mai mare capcană pentru maşini. În lipsa unui ajutor din partea autorităţilor, şoferii au început să dirijeze circulaţia singuri.

Noaptea a adus vânt mai puternic. Şi accidente în lanţ. În cel mai grav, au fost implicate 9 maşini. Un carambol care a paralizat circulaţia la kilometrul 69, dar care n-a fost semnalizat de autorităţi. O spune chiar un drumar, aflat însă în timpul său liber.

Nici poliţiştii, nici cei de la drumuri, nu au rămas în zonă pentru a semnaliza zona de pericol. Această semnalizare a făcut-o un şofer, cu lanterna. Şi el, angajat la Compania de Drumuri.

Probleme au fost azi-noapte şi pe sensul spre Bucureşti. Două tiruri s-au răsturnat imediat după intrarea pe autostradă, iar un utilaj de dezăpezire a căzut în şanţ.

Bilanţul? 25 de accidente, 40 de maşini lovite, peste 15 ore de blocaje. O intervenţie. ca la carte, susţin poliţiştii şi reprezentanţii Administraţiei Drumurilor.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Cutremur mare în Vrancea! Seismul s-a resimțit și la București!...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri