Avarie după avarie! Sute de familii din Bucureşti stau fără apă caldă şi căldură în prag de sărbătoare

În prag de sărbători, Capitala României este în avarie. Sute de familii din Bucureşti stau şi la această oră fără apă caldă sau încălzire. În timp ce în unele zone reţeaua de apă a cedat şi a inundat mai multe străzi, în altele cea de termoficare s-a defectat.

Bucureștenii stau fără apă caldă și căldură

Este revolta bucureştenilor care, de două zile, nu au apă caldă sau căldură. La minus 4 grade Celsius înregistrate peste noapte în Bucureşti, zeci de familii din 80 de blocuri din Sectoarele 2 şi 3 au fost nevoite să găsească alte soluţii pentru a nu îngheţa în apartamente.

O avarie majoră la reţeaua primară a paralizat trei mari zone din Capitală. intră hartă Bulevardul Nicolae Grigorescu, Strada Bucovina şi Bulevardul Basarabia, unde de altfel au fost şi cele mai mari probleme. iese hartă Iar totul vine după ce, la finalul lunii noiembrie, locuitorii din aceleaşi sectoare au stat mai bine de 10 zile cu caloriferele reci.

Autorităţile promit ca până la finalul zilei să remedieze problemele, însă avarii vor mai fi. Nimeni nu le poate garanta celor care depind de reţea că în perioada următoare vor primi fără întreruperi apă caldă şi căldură.

Tot în Sectorul 2, oamenii au avut parte de o altă surpriză. O avarie la o conductă de apă a inundat, în câteva minute, străzile.Echipele de intervenţie au închis tronsonul afectat pentru reparaţiile care ar trebui să se încheie la ora 22.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Strugurii îngrașă? Beneficii și calorii pentru aceste fructe de toamnă
Strugurii se găsesc sub mai multe forme și culori. Există struguri roșii, verzi și mov, struguri fără semințe. SE pot consuma sub formă de jeleu de struguri, gem de struguri și suc de struguri, stafide, sau vin. Prima viță de vie a fost cultivată în urmă cu mai bine de 8 000 de ani în Orientul Mijlociu. O întrebare care este extrem de populară e legată de faptul dacă strugurii îngrașă sau nu.
Catine.ro
Ultimele știri