Antena Căutare

Averea lui Sergiu Nicolaescu. Vezi AICI ce va mosteni sotia sa

Maestrul Sergiu Nicolaescu ne-a lasat noua tuturor o mostenire de o valoare inestimabila. O colectie impresionanta de filme. Iar mult mai tinerei sale sotii, o avere pe masura. Dana Nicolaescu va mosteni doua apartamente in Bucuresti si o casa de vacanta la mare, conturi cu multi bani dar si drepturile de autor ce-i pot aduce, an de an, castiguri fabuloase

Doar prietenul maestrului de-o viata, nea' Paul a mai ramas la casa de vacanta din 2 Mai. Are grija de vila in care marele regizor se relaxa in timpul verii. Cladirea arata ca un muzeu de istorie. Are peretii tapetati cu sabii si masti iar pe semineu, o colectie de soldati calare. De fiecare data cand venea la 2 Mai, maestrul nu statea o clipa locului. Fire romantica, maestrului ii placea sa se plimbe pe plaja. Natura il inspira. De aici si pasiunea pentru pictura. De fiecare data cand era suparat, punea mana pe acuarele.

In camera lui, sprijinit de un perete, a ramas tabloul cu maci la care regizorul a lucrat in ultima perioada. Si-ar fi dorit ca vila sa fie transformata in muzeu, dupa moartea sa. Casa de vacanta dar si cele doua locuinte din Bucuresti ii vor reveni sotiei lui, mai tanara cu 47 de ani.

Pe langa aceste proprietati, Sergiu Nicolaescu lasa in urma o avere impresionanta, mare parte provenita din drepturi de autor. Doar in 2012, in contul regizorului au intrat 83.000 de euro din drepturile de proprietate intelectuala.

Pe de alta parte, fiul nelegitim despre care regizorul povestea ca i-a pierdut urma demult ar putea revendica jumatate din impresionanta avere. Maine, insa, maestrul va fi incinerat. Asa ca paternitatea va fi greu de dovedit.

Foto: Intact Images

Candidatii pentru recuperarea crucii de Boboteaza din apele Dunarii trebuie sa vina cu EKG-ul... Generalul Stanculescu afla in scurt timp daca va fi eliberat din inchisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x