Căutare Live

Avertisment dat de Poliţie pentru utilizatorii Facebook: "Nu mai daţi click"

După ce, în luna februarie, Facebook a lansat „reactiile” pentru fiecare postare, politia din Belgia trage un semnal de alarma. Se pare ca acesta reprezinta un mod prin care sunt colectate informatii despre oameni pentru a fi folosite in advertising.

După ce, în luna februarie, Facebook a lansat „reacţiile” pentru fiecare postare, poliția din Belgia trage un semnal de alarmă. Se pare că acesta ar reprezinta un mod prin care sunt colectate informații despre oameni, pentru a fi folosite în advertising.

Astfel, poliția le-a transmis oamenilor să evite reacțiile dacă vor să-și păstreze confidențialitatea, relatează The Independent. „Reacţiile nu doar exprimă sentimentele voastre, dar și ajută Facebook să analizeze eficienţa reclamelor pe profilul tău”, potrivit site-ului poliției belgiene.

Facebook poate folosi aceste reacții pentru a-și da seama când oamenii sunt într-o dispoziție bună și să se folosească de acest lucru pentru a evalua când este cel mai bine să le arate reclamele, mai susține comunicatul.

„Limitând numărul de reacții la 6, Facebook se bazează pe utilizatori să-și exprime gândurile mai bine, astfel încât algoritmii din spate să fie mai eficienți. Prin niște click-uri le spui ce te face fericit”, au mai spus aceștia.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Avocata familiei Ghinescu spune adevărul! Cine se dă drept Elodia pe internet?...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri