Antena Căutare

Avertisment dat de Poliţie pentru utilizatorii Facebook: "Nu mai daţi click"

După ce, în luna februarie, Facebook a lansat „reactiile” pentru fiecare postare, politia din Belgia trage un semnal de alarma. Se pare ca acesta reprezinta un mod prin care sunt colectate informatii despre oameni pentru a fi folosite in advertising.

După ce, în luna februarie, Facebook a lansat „reacţiile” pentru fiecare postare, poliția din Belgia trage un semnal de alarmă. Se pare că acesta ar reprezinta un mod prin care sunt colectate informații despre oameni, pentru a fi folosite în advertising.

Astfel, poliția le-a transmis oamenilor să evite reacțiile dacă vor să-și păstreze confidențialitatea, relatează The Independent. „Reacţiile nu doar exprimă sentimentele voastre, dar și ajută Facebook să analizeze eficienţa reclamelor pe profilul tău”, potrivit site-ului poliției belgiene.

Facebook poate folosi aceste reacții pentru a-și da seama când oamenii sunt într-o dispoziție bună și să se folosească de acest lucru pentru a evalua când este cel mai bine să le arate reclamele, mai susține comunicatul.

„Limitând numărul de reacții la 6, Facebook se bazează pe utilizatori să-și exprime gândurile mai bine, astfel încât algoritmii din spate să fie mai eficienți. Prin niște click-uri le spui ce te face fericit”, au mai spus aceștia.

Veste neașteptată pentru șoferi! Ce se întâmplă cu DN1, începând cu luna iunie!... Avocata familiei Ghinescu spune adevărul! Cine se dă drept Elodia pe internet?...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x