Antena Căutare

Incendiu devastator în Voluntari! Avertisment RO-ALERT pentru bucureşteni: "Închideţi geamurile şi rămâneţi în case" (VIDEO)

Incendiu puternic izbucnit în cursul zilei de marți un punct de colectare-reciclare autoturisme din Voluntari. La fața locului s-a intervenit cu 18 autospeciale, informează ISUBIF.

Incendiu puternic izbucnit în cursul zilei de marți un punct de colectare-reciclare autoturisme din Voluntari. La fața locului s-a intervenit cu 18 autospeciale, informează ISUBIF.

Focul a cuprins o suprafaţă de 1.000 mp şi este afectată o stivă de autoturisme, fiind pericol de extindere la spaţii de depozitare şi utilaje.

"Pericolul de propagare există în continuare, la o hala metalică din vecinătate. Nu sunt persoane rănite. Nu au fost identificaţi hidranţi, se va alimenta de la operatori economici privaţi din zonă (centre comerciale)", a precizat Daniel Vasile, reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, conform celor de la Agerpres.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

AVERTISMENT RO-ALERT:

Autorităţile au transmis, marţi, un mesaj prin sistemul RO-Alert pentru a avertiza populaţia cu privire la incendiul izbucnit la un centru Remat din judeţul Ilfov, unde sunt degajări mari de fum. Întrucât norul de fum se îndreaptă spre Bucureşti, oamenii sunt sfătuiţi să rămână în incinte şi să închidă geamurile. De asemenea, Centrul Infotrafic atenţionează şoferii care circulă prin zonă să conducă prudent şi să ia în calcul că traficul rutier poate fi oprit dacă fumul va ajunge pe suprafaţa carosabilă.

"Incendiu depozit Remat în comuna Afumaţi/Ilfov cu degajări mari de fum, norul de fum se îndreaptă în direcţia mun. Bucureşti. Pentru asigurarea protecţiei, rămâneţi pe cât posibil în incinte, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum. Respectaţi recomandările pompierilor. DSU-IGSU", se arată în mesajul transmis prin sistemul RO-Alert.

AVERTISMENT PENTRU ȘOFERI

La rândul său, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că în judeţul Ilfov, la intersecţia Şos. de Centură cu Şos. Bucureşti-Urziceni, are loc un incendiu la un remat auto, care se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum, fiind afectată o suprafaţă de aproximativ 600 – 1.000 mp. Există posibilităţi de propagare la alte materiale combustibile, posibil cu reducerea vizibilităţii din cauza fumului.

Şoferii sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă în zonă şi să ia în calcul că traficul rutier poate fi oprit dacă fumul va ajunge pe suprafaţa carosabilă.

Revoltător! Zeci de câini vagabonzi din Botoșani au fost împușcați fără milă de vânători! Motivul este halucinant... De aici vine Apocalipsa! Ultimele cercetări arată că Pământul se îndreaptă spre dezastru!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x