Antena Căutare

Avertizare de vreme severa la Buzau

Meteorologii au emis, sambata, o avertizare de vreme severa pentru municipiul Buzau si imprejurimi.



Vezi cum va fi vremea in tara, in acest week-end!

Sambata - 20 august

In tara, cerul va fi variabil, cu unele innorari la munte, in nordul si nord-estul tarii, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la 24 de grade Celsius in regiunile nordice pana la 34-35 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime, intre 10 si 20 grade.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 33-34 de grade, iar cea minima va fi de 17-19 grade.

Duminica - 21 august

In tara, vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile estice si la munte. Temperaturile se vor incadra minimele de 8 si 18 grade si maximele de 21-31 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va fi in scadere usoara fata de sambata si va avea o valoare maxima in jur de 30 de grade si o minima de 14-16 grade.

Week-endul acesta va fi potrivit si pentru plaja. Pe litoral se anunta cer senin cu unele innorari sambata noapte, dar sansele de ploaie sunt reduse. Temperaturile minime se vor incadra intre 16 si 20 de grade, iar cele maxime intre 26 si 29. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 24 grade.

Constanta: Un incendiu puternic de miriste a izbucnit in localitatea Vadu... Tanarul de 17 ani care a fugit de sub escorta politiei la Judecatoria Constanta, prins...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x