Antena Căutare

Avertizare meteo cod galben: Averse, descarcari electrice, vijelii, grindina mai ales in vestul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de racire accentuata si instabilitate atmosferica pentru numeroase judete din tara, valabila de duminica ora 02:00 pana luni la ora 10:00, conform Mediafax.

Cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 40 ... 50 l/mp, mai ales in zona Carpatilor Meridionali si a Muntilor Apuseni, precum si in Transilvania. In cursul zilei de duminica, vantul se va intensifica si in regiunile neavertizate cu cod galben.

Vor fi averse, descarcari electrice, intensificari aele vantului ce vor lua si aspect de vijelie si izolat caderi de grindina.

Vezi prognoza pe REGIUNI!


In intervalul mentionat, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in majoritatea regiunilor astfel ca vremea se va raci apreciabil in toata tara, dar mai ales in vest, nord si centru.

Lapovita si temperaturi scazute in weekend: Vezi prognoza!

Foto: Intact Images

VIDEO! Zece elevi raniti, dupa ce au cazut de pe platforma unui TIR... VIDEO! Taxa pentru someri la targul locurilor de munca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x