Antena Căutare

Avertizare meteo: Ploi, furtuni şi grindină în mai multe zone din ţară!

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de ploi și furtuni pentru mai multe zone din ţară, valabilă în perioada 30 iunie, ora 16:00 - 1 iulie, ora 23:00.

Avertizare meteo: Ploi, furtuni şi grindină în mai multe zone din ţară! Galerie
Meteorologii au emis o avertizare de ploi şi furtună

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de ploi și furtuni pentru mai multe zone din ţară, valabilă în perioada 30 iunie, ora 16:00 - 1 iulie, ora 23:00.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat, în Maramureș, Transilvania, Oltenia, precum și în zonele de deal și munte vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta prin averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Prognoza meteo pe trei luni: Cum o să fie vremea şi cât va ploua în iulie, august şi septembrie

Ploile vor pune stăpânire pe mai multe zone din ţară

Fenomenele vor fi mai frecvente și mai intense în cursul după-amiezelor, când ploile vor avea și caracter torențial, astfel că pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 20 de litri/metrul pătrat, iar, izolat, cu precădere în Carpații Meridionali, vor depăși 40 de litri/metrul pătrat. De asemenea, vor fi condiții de grindină, avertizează ANM.

BAC 2015: Cele mai amuzante perle după examenul la Limba Română: "Ilie Moromete este genul de bărbat țaran, iar Oti... Fenomen spectaculos pe cerul României! Cum vom fi afectați, în funcție de zodie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x