Antena Căutare

Avertizare meteo: Vizibilitate redusa din cauza cetii, in mai multe zone din tara

Avertizare meteo pentru intervalul 8.30-12.00. Ceata determina vizibilitate redusa, local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. Avertizarea este valabila pentru zonele joase din Muntenia, Oltenia, Dobrogea, Moldova si Transilvania.


LUNI (21 noiembrie)

Vremea va fi rece pentru aceasta data. Cerul va fi variabil la deal si la munte, dar cu innorari in zonele joase, mai ales din sudul si estul tarii. Indeosebi dimineata si noaptea, cu precadere in regiunile extracarpatice, local va fi ceata, asociata izolat cu burnita sau fulguiala. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 8 grade, iar cele minime intre -8 si 2 grade, mai scazute in depresiuni. Presiunea atmosferica va scadea usor.

MARTI (22 noiembrie)

Vremea se va mentine rece. Cerul va fi variabil la deal, la munte si in vestul tarii, dar va prezenta unele innorari in restul teritoriului. In zonele joase, in special din regiunile extracarpatice, va fi ceata asociata cu chiciura si izolat cu burnita. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general intre 0 si 9 grade, iar cele minime intre -7 si 3 grade, mai scazute in depresiuni. Presiunea atmosferica va creste.

MIERCURI (23 noiembrie)

Cerul va fi variabil in regiunile intracarpatice si mai mult noros in rest, unde izolat vor fi burnite si fulguieli. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, iar cele minime intre -6 si 2 grade, mai scazute in depresiuni, dar si usor mai ridicate pe litoral. Pe arii restranse va fi ceata indeosebi, in centrul tarii.

Vezi aici prognoza meteo pe regiuni!

JOI (24 noiembrie)

Cerul va fi variabil, mai mult noros in sudul si in estul tarii, unde izolat vor fi burnite si fulguieli. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 0 si 8 grade, iar cele minime intre -7 si 3 grade, mai scazute in depresiuni. Dimineata si noaptea pe arii restranse va fi ceata asociata cu depunere de chiciura.

Foto: Intact Images

Razie pe autostrada Bucuresti-Pitesti: Politistii verifica daca masinile sunt echipate de iarna... Protest spontan in scolile din Turnu Magurele: Elevii, trimisi acasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x