Căutare Live

Update: Ultimă oră! Avion de mici dimensiuni, prăbușit în Buzău! Surse: Cele două persoane aflate la bordul aeronavei au decedat

Este alertă în judeţul Buzău după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că a văzut un avion de mici dimensiuni prăbuşindu-se în zona Nehoiu.

Update, 17:05. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în județul Buzău. La bordul aeronavei s-ar fi aflat două persoane.

UPDATE, 17:05: Avion de mici dimensiuni, prăbușit în județul Buzău. Din primele informații, se pare că în aeronavă se aflau două persoane, printre care un om de afaceri, a cărui identitate nu a fost confirmată încă de cei de la ISU.

Potrivit surselor de la fața locului, cele două persoane aflate la bordul avionului au decedat.

Este alertă în judeţul Buzău, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că a văzut un avion de mici dimensiuni prăbuşindu-se în zona Nehoiu.

Echipaje ale ISU, Poliţiei şi Jandarmeriei au pornit spre locul indicat. Până la acest moment, nu au reuşit să ajungă la locul presupusului accident. Pentru că zona, spun specialiştii, este una greu accesibilă.

Vom reveni cu informații.

sursa video: Antena 3

Se schimbă regulile pentru popririle de la ANAF! Care vor fi cele mai mici sume de bani pe care le va mai putea bloca Fi... Un nou caz de meningită în România! O adolescentă în vârstă de 16 ani este în stare gravă...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri