Antena Căutare

Avocatul familiei Melencu, primele declarații: ”Anchetatorii nu ne spun nimic. Nu știm dacă s-au prelevat probe ADN!”

Avocatul familiei Melencu, tânăra care a dispărut de acasă în luna aprilie, acuză că autoritățile nu comunică în cazul Luizei.

Avocatul familiei Melencu, tânăra care a dispărut de acasă în luna aprilie, acuză că autoritățile nu comunică în cazul Luizei.

De asemenea, acesta a explicat, la Antena 3, că familia fetei nu știe dacă s-au prelevat probe ADN pentru comparație și în cazul Luizei.

”Anchetatorii nu comunică. Nouă nu ni s-a spus absolut nimic. Am făcut plângeri, cereri, am revenit cu cereri la procurorul-șef DIICOT, procurorul general. Așteptăm să ni se răspundă (...) Noi am întrebat, familia nu știe ce s-a recoltat. A fost o recoltare de fire de păr în primul dosar. Fiind două victime, cel puțin așa cum declară această creatură, nu mi s-a explicat. ADN a fost comparat cu oasele și cu ce s-a găsit, cu al Alexandrei. Nouă nu ni s-a spus nimic. Este impardonabil. Aș vrea să se înțeleagă că nu este vorba de mai multe echipe. Echipa DIICOT central este cea care a spus mai plecăm puțin pe la București, îl plimbăm pe aici și închidem porțile”, a spus Tonel Pop, avocatul familiei Melencu.

Cătălina Buzoianu, omagiată de personalități ale culturii și teatrului: ”Ne despărţim de un creator cu uriaşă energie”... Litoralul românesc, lovit de o furtună violentă! Zeci de mașini și apartamente au fost distruse vijelia care a durat zec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x