Live acumFilm: Jack Ryan - Agentul din umbra
Prime Time 20:00iUmor

Informații-bombă în cazul Caracal. Avocatul lui Dincă: Expertizele arată că Luiza e moartă

Un anunț de ultimă oră făcut de avocatul principalului suspect în cazul Caracal, Gheorghe Dincă, relevă faptul că Luiza Melencu ar fi moartă.

”Gheorghe Dincă are regrete și plânge, se gândește și la familiile victimelor și la familia lui. El a început să conștientizeze la un moment dat. Eu cred că a fost o problemă și pentru faptul că nu și-a luat medicamentele care trebuia, scrie Antena 3.ro.

Probele care dovedesc că Luiza e moartă există în sine. Există și probe tehnico-științifice. Expertizele INML care arată anumite lucruri cu titlu științific. Nu e vorba decât de declarațiile lui. În ceea ce o privește pe Alexandra, cunoașteți situația. În ceea ce o privește pe Luiza, există fragmente osoase de natură umană care au fost trimise la FBI. Așteptăm acum expertiza. E clar că nu există a treia victimă. Există doar două victime”, a spus avocatul, conform sursei citate.

Alexandra Mihaela Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu sunt două tinere din zona orașului Caracal, România, dispărute pe parcursul anului 2019, Luiza dispărând în data de 14 aprilie, iar Alexandra pe 24 iulie.

Alexandra Măceșanu a apelat serviciul de urgență 112 în ziua de 25 iulie 2019, la ora 11:05, reclamând că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal. De-a lungul întregii zile, Poliția a încercat să identifice locul în care se afla Alexandra, dar a reușit acest lucru abia în cursul nopții următoare, și a putut executa un mandat de percheziție abia a doua zi la orele 6. În urma anchetei preliminare, a fost arestat proprietarul imobilului respectiv, Gheorghe Dincă, acesta recunoscând că le-a ucis pe cele două tinere.

Proasta gestionare a cazului a stârnit revoltă publică[5] și a dus la demisia sau demiterea ministrului Afacerilor Interne, Nicolae Moga, inspectorului general al Poliției Române, Ioan Buda, prefectului județului Olt, Petre Neacșu și a altor oficiali.

Recomandari