Antena Căutare

Avocatul Tonel Pop, despre scandalul cu tânăra din Italia: "Mama adolescentei a văzut fotografiile și s-a convins că nu e fiica ei"

Avocatul Tonel Pop declară că fata despre care a vorbit Alexandru Cumănașu nu este Luiza. Avocatul susține că a discutat cu părinții Luizei și aceștia și-au dat seama că nu este fata lor.

Avocatul Tonel Pop, despre scandalul cu tânăra din Italia: "Mama adolescentei a văzut fotografiile și s-a convins că nu e fiica ei" Galerie
Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani ucisă de Ghoerorghe Dincă, spune că familia Luizei Melencu ar fi recunoscut-o pe fată într-un filmuleț pe care îl deține și care a fost făcut recent în Italia. Avocatul Tonel Pop, DIICOT și fata confundată cu Luiza, dezmint spusele

Filmul a fost făcut cu cel puțin o lună în urmă, iar fata confundată cu Luiza nu dorește ca filmulețul să fie descoperit de către familia ei. Aceasta este protejată de avocatul Tonel pentru a nu apărea în mod public.

Tânăra filmată în Italia, despre care Alexandru Cumpănașu a susținut în ultima seară de campanie electorală, că ar fi Luiza Melencu, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 pe 9 noiembrie pentru a lămuri situația.

"Am aflat de filmare de la fratele meu. Eu nu știam pentru că nu prea mă uit eu la știri, la televizor. Mi-a spus că m-a văzut acolo și nu-mi venea să cred, nu știam ce să fac. Nu vreau să mai apar la televizor pe niciun post. Sunt foarte speriată pentru că m-a sunat familia mea și nu vreau să știe nimic. E viața mea. De ce să apar eu la televizor? Sunt foarte panicată, îngrijorată și m-am trezit și cu televiziunea. Nu știe nimeni din familie nimic și nici nu vreau să afle. Nu vreau să-mi pun viața în pericol. Dacă află familia mea, mă cert cu ei. Nu îmi e teamă, dar nu aș vrea să apar la televizor, să fiu eu văzută acolo cu ochi răi.

Erau doi tipi care probabil m-au filmat. Doi dobitoci. La câți oameni trec pe acolo, nici nu am cum să-mi dau seama. Eu sunt acea persoană din filmare. Cred că acum o lună-două a fost făcută acea filmare.

E plin de românce în zonă, dar eu nici nu vorbesc cu ele. Dar cum de m-a nimerit fix pe mine că semăn cu Luiza. De unde și până unde. Cineva care ar răpi o fată nu i-ar da voie să mai țină legătura cu familia ei", a spus tânăra a cărei identitate nu a fost dezvăluită.

Avocatul Tonel Pop a intervenit în discuție și a întrebat-o pe tânără dacă o persoană răpită și căutată în toată Europa ar putea fi expusă pe stradă. "Nu, niciodată", a răspuns tânăra.

Alexandru Cumpănașu a declarat, în ultima zi a campaniei electorale, că Luiza Melencu a fost găsită.

Unchiul Alexandrei Măceșanu, care este totodată și candidat la alegerile prezidențiale 2019, a făcut anunțul prin care informează publicul pe Facebook de faptul că a găsit-o pe Luiza Melencu și că, cel mai probabil, și Alexandra Măceșanu este cu ea!

Mai mult decât atât, Alexandru Cumpănașu a dezvăluit faptul că deține informații și dovezi clare că Luiza Melencu se află în viață. Acesta a explicat faptul că deține fotografii și filmări cu Luiza Melencu.

Informații bombă în cazul crimelor de la Caracal! Alexandru Cumpănașu a făcut dezvăluirea care schimb totul! Potrivit acestuia, Luiza Melencu a fost găsită și are dovezi cât se poate de clare! Ce a anunțat de Alexandra Măceșanu?

Potrivit acestuia, Luiza Melencu a fost găsită și are dovezi cât se poate de clare! Ce a anunțat de Alexandra Măceșanu?

Informații bombă în cazul crimelor de la Caracal! Alexandru Cumpănașu a făcut dezvăluirea care schimb totul! Potrivit acestuia, Luiza Melencu a fost găsită și are dovezi cât se poate de clare! Ce a anunțat de Alexandra Măceșanu?

"Am găsit-o pe Luiza Melencu și sigur este și Alexandra alături. Pot să vă spun că am stat în Italia două zile, am găsit-o pe Luiza, avem și filmări și poze, știm unde se află, din păcate avem nevoie de ajutorul tuturor cetățenilor și tuturor autorităților de aici încolo, pentru că nu aveam confirmarea doamnei Melencu.

Acum avem confirmarea că fata din poze și din film este Luiza. Începe o bătălie contracronometru pentru găsirea de informații oriunde în această lume, pentru identificarea cât mai rapidă a locației unde se află Luiza.

A fost mutată de acolo unde a fost văzută prima dată, am avut trupe speciale cu mine fără a interveni în legea italiană și pot să vă spun în acest moment că nu am crezut că o să trăiesc o asemenea bucurie, dar Luiza este în viață. Atât mama cât și bunicul au recunoscut-o și au identificat-o și...este o emoție uriașă, o emoție uriașă pe care o am pentru acești copii”, este mesajul postat de Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Acest mesaj a fost transmis printr-un live pe Facebook și prezentat ca fiind un fapt oficial. Rămâne de văzut ce punct de vedere vor transmite autoritățile române.

Au făcut o greșeală fatală! Doi soţi din Mehedinţi au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon de la o sobă. Cum a avut loc... Unul dintre cele mai frumoase castele din Transilvania şi-a redeschis porţile pentru vizitatori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x