Antena Căutare

Azi e Adormirea Maicii Domnului! Rugăciunea specială de SFANTA MARIA recomandată de ARSENIE BOCA

Pentru creștini astazi este o zi foarte importantă. Aceștia sărbătoresc Sfânta Maria Mare sau Adormirea Maicii Domnului. Părintele Arsenie Boca este cunoscut pentru nenumăratel sale minuni.

Pentru creștini astăzi este o zi foarte importantă. Aceștia sărbătoresc Sfânta Maria Mare sau Adormirea Maicii Domnului. Părintele Arsenie Boca este cunoscut pentru nenumăratele sale minuni.

Chiar și după moartea sa mii de credincioși merg la mormântul său pentru a se ruga. Iată ce spunea acesta despre Maica Domnului:

"Nu se poate vorbi numai despre Maica Domnului. Ea e prevăzută de Dumnezeire îndată după căderea omului. Deci pomenirea ei, pune din plin, problema refacerii omului.

Primul om refăcut, e lisus, Fiul Ei, şi toţi ucenicii lui lisus, deci Ea e şi Maica Bisericii. A fost instituită, chiar de lisus, când era pe cruce, ca maică a creştinătăţii, când i-a dat pe loan de fiu şi lui loan i-a dat-o pe Ea de maică.

Prin asceză şi iubire sufletul nostru trebuie să ajungă la curăţia sufletului fecioară, în care se va naşte chipul nostru veşnic. Nu e prin urmare numai o urmare a Domnului, ci şi o urmare a Maicii Domnului. Iar Maica Domnului n-a fost scutită de niciuna din durerile omeneşti.

Citeşte continuarea pe Observator.tv

Atenţie, se schimbă vremea! Iată ce temperaturi vom avea în acest weekend... Rugăciuni sub cerul înstelat pentru milioane de români...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x