Antena Căutare

Bac 2010: Astazi este ultima zi de inscriere pentru a doua sesiune de examinare

Absolventii de liceu care nu au promovat bacalaureatul in prima sesiune sau au absentat din diverse motive mai au o singura zi la dispozitie pentru a se inscrie pentru sesiunea august-septembrie a examenului. Perioada de inscriere a inceput luni, 5 iulie.

I

n zilele de 23 si 24 august va avea loc evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala la limba romana si limba materna. In zilele de 24 si 25 august se va face evaluarea competentelor lingvistice la limba moderna, iar in zilele de 26 si 27 august vor fi evaluate competentele digitale.

Proba la limba romana va avea loc pe 30 august si va fi urmata, pe 31, de cea la limba materna, examene scrise ambele. Proba obligatorie a profilului, proba scrisa, se va desfasura pe 1 septembrie, iar pe 3 septembrie - proba la alegere a profilului si specializarii.

Rezultatele vor fi afisate pe 5 septembrie, iar cei nemultumiti vor putea depune contestatiile in aceeasi zi. Contestatiile vor fi rezolvate in zilele de 7 si 8 septembrie iar rezultatele finale vor fi afisate in 9 septembrie.

Foto: Intactimages

Statistica demografica: Tot mai putini si tot mai batrani... A inceput teledonul pentru ajutorarea sinistratilor. Afla cum poti dona!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x