Antena Căutare

BAC 2010: Elevii afla astazi rezultatele finale, in urma contestatiilor

Absolventii de liceu care au depus contestatii la examenul de Bacalaureat afla astazi media finala in urma solutionarii contestatiilor, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. In Capitala, in urma examenului de Bacalaureat, au fost depuse 8.250 de contestatii.


Un numar de 8.250 de contestatii au fost depuse in Capitala in urma examenului de Bacalaureat, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marian Banu.

Potrivit acestuia, cele mai multe contestatii au fost inregistrate la matematica, dar "nu sunt indreptatite", intrucat notele obtinute erau foarte mici, de 2 si chiar 3.

"In buna parte contestatiile nu sunt justificate pentru ca s-au luat note mici, de 2 si 3", a spus Banu, citat de Agerpres.

Numarul contestatiilor depuse anul acesta la bacalaureat este mai mare cu 3.000 fata de cele obtinute anul trecut.

Promovabilitatea la prima sesiune a examenului de bacalaureat in Capitala a fost de doar 58,92%, cu 17 procente mai mica decat in anii anteriori.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intact Images

Funeriu declara razboi licentelor vandute pe net: "Acest lucru nu e acceptabil"... Militarii care au pierit la Tuzla, pe ultimul drum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x