Antena Căutare

BAC 2012: Elevi prinsi cu telefoane si fituici, eliminati din examen

Trei candidati la examenul de Bacalaureat in judetele Suceava si Botosani au fost eliminati, miercuri, de la proba scrisa obligatorie a profilului, dupa ce au fost prinsi cu telefoane mobile in sala de examen. La Focsani asupra unui elev a fost gasit un memorator. Iar tot in judetul Botosani un candidat a fost prins cu fituici.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Suceava a declarat ca un candidat la BAC, de la centrul de examen organizat la Colegiul Tehnic "Mihai Bacescu" din Falticeni, a fost eliminat, dupa ce a fost surprins cu un mobil. Ghinion, mobilul i-a sunat chiar in timpul probei.

De asemenea, doi elevi din judetul Botosani au fost eliminati, miercuri, din examen, dupa ce au fost surprinsi avand asupra lor telefoane mobile, iar altul a fost eliminat dupa ce a fost prins cu fituici, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Botosani.

In judetul Vrancea, un absolvent de liceu care a sustinut examenul de Bacalaureat la Centrul de examinare de la Colegiul National Al. I. Cuza, din Focsani, a fost eliminat din sala de examen dupa ce asupra lui a fost gasit un memorator. Candidatul a sustinut examenul la Istorie, insa din memorator lipseau chiar paginile referitoare la aceasta materie, pe care, probabil, le-a rupt pentru a se putea "inspira".

La nivel national, peste 180.000 de candidati au fost inscrisi la proba obligatorie a profilului de la BAC 2012, dintre care 145.199 de absolventi au optat pentru disciplina Matematica, iar 38.548 pentru Istorie, potrivit statisticilor Ministerului Educatiei.

Ultima proba a examenului, cea scrisa la alegere a profilului si specializarii, va avea loc vineri, 6 iulie. Iar pe 8 iulie, vor fi afisate rezultatele, iar in 9 iulie, intre orele 8.00 si 12.00, vor putea fi depuse contestatiile.

In perioada 10 -12 iulie, va avea loc solutionarea contestatiilor, iar la 13 iulie vor fi afisate rezultatele finale.

Zeci de rromi s-au repatriat voluntar, pentru a pleca din nou in Franta... Un sfert dintre tinerii romanii nu au loc de munca. Afla in ce judete sunt cei mai multi someri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x