Antena Căutare

BAC 2012: Patru unitati de invatamant cu promovabilitate ZERO, in judetul Timis

Un numar de patru unitati de invatamant din judetul Timis, trei din Timisoara si una din localitatea Biled, au promovabilitate zero in urma examenului de bacalaureat, potrivit secretarului comisiei judetene de bacalaureat, Marcel Brancu.

"Este vorba de Grupul Scolar Agricol ?Iulian Dracea?, Grupul Scolar Agricol din localitatea Biled, Colegiul Tehnic ?Dimitrie Leonida? din Timisoara si Liceul Particular ?Henri Coanda? din Timisoara. In aceste unitati scolare promovabilitatea este zero la suta", a declarat Marcel Brancu.

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat, in sesiunea din vara a acestui an, in judetul Timis, este de 42,17% inainte de contestatii, cu zece procente peste rezultatele inregistrate anul trecut, cand au promovat 32,8% dintre candidati. In anul 2011, in judetul Timis, in urma sesiunii de vara a examenului de bacalaureat, un numar de noua unitati scolare au obtinut promovabilitate zero.

Trei oameni s-au inecat in apele Crisului Negru... Ministrul Educatiei: Rezultatele de la BAC sunt comparabile cu cele de anul trecut ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x