Antena Căutare

BAC 2012, sesiunea de toamna: Elevii, la fel de nepregatiti

Tinerii care nu au reusit sa promoveze bacalaureatul din prima s-au prezentat din nou in fata examinatorilor. Tinerii au venit la examen pe doua sau patru roti, cu motoarele turate la maximum, cu parul aranjat pana la ultima suvita si cu accesorii dintre cele mai ciudate. Absolventii de liceu nu s-au pregatit mai bine in vacanta, asa ca la prima proba din sesiunea de toamna a BAC-ului au demonstrat ca limba romana inca mai are multe secrete pentru ei.

Unii absolventi de liceu nici macar nu s-au prezentat la prima sesiune a bacalaureatului, asa ca zilele acestea isi incearca pentru prima data norocul. Este si cazul lui Laurentiu, un tanar care a fost plecat toata vara din tara si a ratat chiar si sedintele de pregatire pentru BAC.

Un alt absolvent de liceu a venit pe doua roti la proba orala de limba romana pentru care s-a pregatit atat de bine incat a uitat subiectul imediat ce a iesit din sala de examen. Nu a mai putut sa spuna decat ca a avut de raspuns la trei intrebari despre textul primit.

Absolventii de liceu nu s-au pregatit prea bine pentru examen, dar si-au ales cu grija hainele si accesoriile. Cerceii, bratarile si colierele au fost accesoriile preferate chiar si de catre baieti.

Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana si in limba materna continua si astazi, dar si miercuri, 22 august..

In intervalul 21-22 august este programata evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba moderna. Urmeaza evaluarea competentelor digitale, pe 23 si 24 august.

Rezultatele partiale ale acestei sesiuni vor fi afisate pe 2 septembrie, zi in care candidatii vor putea face contestatii, notele finale urmand sa fie publicate trei zile mai tarziu.

Contract de 500.000 de euro de la buget pentru a pazi de hoti autostrada Bucuresti-Ploiesti... Vezi ce tactici folosesc hotii pe litoral! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x