Antena Căutare

BAC 2012: Situatia din prima zi, la fel ca cea de anul trecut

Prima zi a Bacalaureatului anunta prapad. Situatia absolventilor de liceu nu se arata cu nimic mai presus fata de cea de anul trecut.

La Grupul Scolar de Transporturi din Targoviste niciun elev nu a promovat anul trecut examenul de bac. Anul acesta, doar 28 au decis sa isi incerce norocul. Ceilalti sunt corigenti sau repetenti. Iar cu fiecare an ce trece, examenul maturitatii se transforma in unul al imaturitatii.

Intrebati daca s-au pregatit, elevii au spus ca spera sa ia nota de trecere. Unii dintre ei nici nu au auzit de romanele principale care se dau la probele de la limba romana.

In Mures, anul trecut cele mai mari probleme au fost in localitatea Band, unde promovabilitatea a fost, bineinteles, zero. Anul acesta s-au inscris zece tineri la BAC, din care doi sunt din seria anterioara. Bunavointa din partea lor n-a prea existat. I-a interesat mai mult sa-si dobandeasca o calificare profesionala, pe care au si obtinut-o, de altfel.

Peste 200 de mii de tineri s-au inscris in sesiunea de anul acesta a examenului de bacalaureat.



Foto: Intact Images

Miki Spaga, achitat in dosarul armelor de vanatoare... VIDEO! Scandal cu focuri de arma in Mures: un mort si mai multi raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x