Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

BAC 2015: Nu au lipsit incidentele din timpul examenului! 74 de elevi au fost eliminaţi la proba de Limba Română

74 de elevi au fost eliminați de la proba scrisă de Limba și Literatura Română, din cadrul Bacalaureatului, pentru fraudă sau tentativă de fraudă, informează Ministerul Educaţiei.

Elevii de clasa a XII-a au susţinut prima probă scrisă în cadrul Bacalaureatului

ziarobiectiv.ro

74 de elevi au fost eliminați de la proba scrisă de Limba și Literatura Română, din cadrul Bacalaureatului, pentru fraudă sau tentativă de fraudă, informează Ministerul Educaţiei.

Potrivit sursei citate, dintre cei 155.321 de absolvenți de clasa a XII-a care s-au înscris pentru susținerea probei s-au prezentat 149.305 (96,13%).

BAC 2015: Cea mai tare glumă de pe Internet! Elevii trebuie să reziste fără Facebook în timpul examenului

''Procentul este superior celui din sesiunea similară a anului trecut, când au participat 94,52% din totalul elevilor înscriși. Au absentat 5.942 de candidați, iar 74 au fost eliminați din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă'', se arată în comunicatul Ministerului.

Elevii de clasa a XII-a au susţinut prima probă scrisă - Sursa foto: www.desteptarea.ro

Sesiunea curentă a examenului național de bacalaureat continuă marți cu proba de Limba și Literatura Maternă — E)b). Miercuri, 1 iulie, se va desfășura proba obligatorie a profilului — E)c) iar vineri, 3 iulie, este programat ultimul test scris, proba la alegere a profilului și specializării — E)d).

BAC 2015: Caracterizare personaj din Marin Preda, George Călinescu sau Ion Creangă, la profilul real

Afișarea primelor rezultate va avea loc pe data de 7 iulie (până la ora 16:00).

Contestațiile depuse în aceeași zi, în intervalul orar 16:00 — 20:00, vor fi soluționate în zilele de 8 și 9 iulie, astfel încât, vineri, 10 iulie, vor fi afișate rezultatele finale.

Sursa: agerpres.ro

Recomandari