Antena Căutare

BAC 2016. Absolvenţii de liceu au susţinut proba scrisă la română. Reacții la ieșirea din sălile de examen: "Am știuuut, a fost ușor!" sau "Nu mă așteptam la subiectul ăsta!"

BAC 2016. Absolvenţii de liceu au susţinut azi proba scrisă la limba şi literatura română. Au avut la dispoziţie trei ore să demonstreze cât de atenţi au fost la clasă şi cât de conştiincioşi au fost acasă.

BAC 2016. Absolvenţii de liceu au susţinut azi proba scrisă la limba şi literatura română. Au avut la dispoziţie trei ore să demonstreze cât de atenţi au fost la clasă şi cât de conştiincioşi au fost acasă.

BAC 2016. Subiectele au fost pentru unii extrem de ușoare, însă pentru alții le-au dat ceva bătăi de cap. Candidații care au susținut luni proba de limba și literatura română scris a examenului de Bacalaureat (de la profilele real și tehnologic) au avut de rezolvat la primul subiect cerințe pe baza textului "Madona" de Tudor Mușatescu.

Bacalaureat 2016. Subiecte Limba şi literatura română. Romanul psihologic la profilul Uman şi interbelic la profilul Real

BAC 2016. La subiectul al doilea candidaților li s-a cerut să scrie un text argumentativ, de 150 — 300 de cuvinte, despre rolul jocurilor de calculator în viața tinerilor. Ultimul subiect a fost redactarea unui eseu, de 600 — 900 de cuvinte, în care să se prezinte tema și viziunea despre lume într-un roman interbelic studiat.

BAC 2016. Absolvenții de liceu cu profilele uman, vocațional — pedagogic au avut de rezolvat, la primul subiect, cerințe pe baza textului la prima vedere "Citadela sfărâmată" de Horia Lovinescu. La cel de-al doilea subiect au avut de scris un text argumentativ, de 150 — 300 de cuvinte, despre rolul lecturii în dezvoltarea personală. Ultimul subiect le-a cerut candidaților să redacteze un eseu, de 600 — 900 de cuvinte, în care să prezinte particularitățile de construcție a unui personaj dintr-un roman psihologic studiat.

Toți părinții trebuie să știe asta. Cum pregătești un copil timid pentru prima zi de școală!... Vești de ULTIMĂ ORĂ despre sănătatea Regelui Mihai: „Din păcate, nici regele, nici regina nu pot să meargă spre mai bine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x