Antena Căutare

BAC 2016. Examenul maturității cu peste 3.000 de polițiști! Elevii nu vor avea nicio șansă de fraudare

Peste 3.000 de poliţişti vor acţiona, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren, pe durata bacalaureatului, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.

Peste 3.000 de poliţişti vor acţiona, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren, pe durata bacalaureatului, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.

"Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor, şeful Poliţiei Române, chestorul de poliţie Bogdan Despescu, în baza planului de măsuri aprobat de ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, a dispus suplimentarea dispozitivului curent care acţionează pentru liniştea şi siguranţa comunităţii. Astfel, pe durata examenului naţional de bacalaureat, 3.100 de poliţişti vor acţiona, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren", citează agerpres.ro.

Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 2.147 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică, iar 664 sunt de la rutieră.

Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică. În acest sens, cele peste 1.900 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale poliţiştilor.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului, prevenirea accidentelor, precum şi a ambuteiajelor în zona unităţilor de învăţământ.

BAC 2016. Ce nu mai au voie să facă profesorii, de anul acesta. Noroc sau ghinion pentru candidați?... Peste 60 de copii, diagnosticaţi cu boala 'mână-gură-picior'! Se ia din grădnițe sau creșe. Copilul tău prezintă aceste ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x