Antena Căutare

BAC 2016. Supraveghere audio și video în sălile de examen. Ministerul Educației vine cu noutăți pentru a preveni frauda

Bacalaureatul începe pe 13 iunie, iar elevii de clasa a XII-a se pregătesc intens pentru a susține examenul maturității. Cu doar o săptămână înainte de startul probelor, Ministerul Educației anunță că a sporit măsurile de precauție privind tentativele de fraudare.

BAC 2016. Bacalaureatul începe pe 13 iunie, iar elevii de clasa a XII-a se pregătesc intens pentru a susține examenul maturității. Cu doar o săptămână înainte de startul probelor, Ministerul Educației anunță că a sporit măsurile de precauție privind tentativele de fraudare.

BAC 2016. Calendar complet BACALAUREAT 2016, sesiunea iunie -iulie. Subiecte BACALAUREAT 2016

BAC 2016. Astfel, toate sălile de examen vor fi supravegheate atât video, cât şi audio, potrivit ordinului de ministru. „Până la începerea probelor de examen, comisiile de bacalaureat judeţene/comisia municipiului Bucureşti iau toate măsurile, în colaborare cu autorităţile administraţiei publice locale, pentru asigurarea dotării tuturor sălilor de examen cu camere funcţionale de supraveghere video şi audio”, scrie în document.

BAC 2016. Mai mult, supravegherea video se va extinde și asupra sălilor în care se vor descărca şi se vor multiplica subiectele, dar şi sălile în care se vor prelua, evalua şi depozita lucrările scrise. „În vederea asigurării desfăşurării corecte a examenului de bacalaureat, în conformitate cu prevederile reglementărilor în vigoare, comisiile de bacalaureat din centrele de examen şi comisiile de bacalaureat judeţene/a municipiului Bucureşti verifică, prin sondaj, înregistrările audio-video din sălile de examen, după încheierea probei scrise. În cazul în care, la verificarea prin sondaj, se constată nereguli, fraude sau tentative de fraudă ori în cazul în care există sesizări privitoare la nereguli, fraude sau tentative de fraude, verificarea se face pentru înregistrările din toate sălile de examen din centrul respectiv”, se arată în Ordinul MECS nr. 5080/2015.

BAC 2016. Potrivit calendarului examenului național de bacalaureat, înscrierea candidaților pentru prima sesiune a avut loc în perioada 30 mai-3 iunie. Înscrierile s-au făcut atât pentru absolvenții din anul școlar 2015-2016, cât și pentru cei din promoțiile anterioare, care nu au promovat examenul de bacalaureat.

BAC 2016. Examenul de bacalaureat din 2016 va fi susţinut în perioada 13 iunie - 8 iulie, absolvenţii de liceu vor avea până în 1 iulie probele orale şi de competenţe digitate, iar din 4 iulie vor fi probele scrise, rezultatele finale urmând să fie afişate în 16 iulie.

Sfântul Sinod a aprobat traducerea în mai multe limbi a slujbelor de botez şi de cununie... BAC 2016! Examenul de bacalaureat debutează pe 13 iunie cu probele de competențe. Consultă posibile SUBIECTE AICI!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x