Antena Căutare

BAC 2018 Emoţii mari pentru absolvenţii de liceu: începe BACALAUREATUL! Ce REGULI STRICTRE trebuie să respecte candidații

Candidaţii nu au voie în săli cu telefoane mobile, iar toate clasele sunt supravegheate video.

Candidaţii nu au voie în săli cu telefoane mobile, iar toate clasele sunt supravegheate video.

Accesul candidaţilor în centrele de examen pentru Bac 2018 în cadrul cărora se va desfaşura proba la Limba şi Literatura română se va face până la ora 8:30.

Bacalaureatul 2018 începe luni, 25 iunie, cu proba scrisă la Limba şi Literatura română

Luni, absolvenţii de liceu susţin prima probă din cadrul examenului de Bacalaureat 2018: proba scrisă la Limba şi Literatura română. Exemenul începe la ora 9:00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele. Accesul candidaţilor la proba scrisă la limba română în centrele de examinare pentru Bacalaureat se face în intervalul 7:30 - 8:30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie.

Peste 136.000 de candidaţi din toate promoţiile s-au înscris pentru susţinerea examenului de bacalaureat ale cărui probe scrise încep, luni, şi se vor susţine în 440 de centre din întreaga ţară. Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 4 iulie.

Vestea momentului pentru românii care beau CAFEA! Ce se întâmplă în perioada următoare... STUDENŢII stau la COZI INTERMINABILE. DEGEABA au gratuitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x