Antena Căutare

BACALAUREAT 2016. Bătaie în fața unui liceu din Capitală între doi elevi!

O scenă desprinsă parcă din filmele de acțiune a avut loc astăzi în fața Colegiului Tehnic Mihai Bravu din București, la scurt timp după ce absolvenții au început să iasă din examen

O scenă desprinsă parcă din filmele de acțiune a avut loc astăzi în fața Colegiului Tehnic Mihai Bravu din București, la scurt timp după ce absolvenții au început să iasă din examen.

După proba scrisă la limba română, absolvenții de liceu au avut nervii întinși la maxim, după ce li s-a cerut redactarea unui eseu din perioada interbelică, și nu postbelică așa cum au ales foarte mulți. Ieri a fost rândul matematicii să le dea bătăi de cap, iar unii dintre ei au ieșit din sala de examen iritați, tot partea a III-a fiind cea care le-a pus capac.

Situația a degenerat însă într-un liceu din București. La aproximativ o oră de la începerea examenului, doi absolvenți ai Colegiului Mihai Bravu au ieșit nervoși din sală, s-au urcat în mașina unuia dintre ei, parcată în curtea instituției, iar la ieșire au avut un schimb de replici acid cu paznicii liceului.

Citește continuarea pe Libertatea.ro.

BAC 2016. Subiectele uşoare de la matematică și istorie, perlele grele ale absolvenţilor de liceu: "Mamă, a fost PE... Vremea vine cu mari surprize în luna lui Cuptor! PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x