Căutare Live

BACALAUREAT 2016. Nici anul acesta nu s-au potolit! 70 de elevi, eliminaţi din examen la Limba şi literatura română

Rata de participare la prima probă a examenului de Bacaluareat a fost de 96,12 la sută, iar 70 de candidaţi au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă, arată datele centralizate, luni seară, de Ministerul Educaţiei

Rata de participare la prima probă a examenului de Bacaluareat a fost de 96,12 la sută, iar 70 de candidaţi au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă, arată datele centralizate, luni seară, de Ministerul Educaţiei

La proba de limba şi literatura română din cadrul examenului naţional de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2016 s-au prezentat 119.147 de candidaţi dintre cei 123.958 înscrişi pentru susţinerea acestei probe, arată datele Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice (MENCS).

BACALAUREAT 2016. Rata de participare a fost de 96,12 la sută, aproape identică cu cea înregistrată în prima sesiune din 2015, respectiv 96,13 la sută, potrivit news.ro.

Au absentat 4.741 de de candidaţi, iar 70 au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Alţi 13.380 de candidaţi şi-au echivalat proba de limba şi literatura română cu note obţinute în sesiuni anterioare şi recunoscute în această sesiune, mai arată MENCS.

BACALAUREAT 2016. Sesiunea curentă continuă, marţi, cu proba de limba şi literatura maternă, miercuri urmând să se desfăşoare proba obligatorie a profilului, în timp ce vineri este programat ultimul test scris, proba la alegere a profilului şi specializării.

Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 12 iulie (până la ora 16.00).

BACALAUREAT 2016. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 16.00-20.00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 16 iulie.

S-a cutremurat pământul. Seismul a măsurat 3,9 grade Richter!... Sărbătoare pentru credincioși! Ce sfânt sărbătoresc, astăzi, milioane de români...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri