Antena Căutare

Bacalaureat 2017! Acestea sunt regulile pe care trebuie să le respecte candidații

Bacalaureat 2017.  Aproximativ 145.000 de absolvenţi de liceu susţin examenul de bacalaureat 2017 în prima sesiune.

Bacalaureat 2017. Aproximativ 145.000 de absolvenţi de liceu susţin examenul de bacalaureat 2017 în prima sesiune.

Candidații trebuie să respecte o serie de reguli stricte dacă nu doresc să fie eliminați din sala de examen:

Bacalaureat 2017. Se interzice candidaților la examenul de bacalaureat sa introducă în sălile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacose, poșete si altele asemenea, candidații având obligația de a lăsa obiectele menționate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilita de comisia de bacalaureat în acest scop.

Candidații care refuza depozitarea obiectelor menționate la alin. (1) în sala stabilita de comisia de bacalaureat în acest scop nu vor fi primiti în examen.

BAC 2017! Şi artiştii au... emoţii la Română. Nicole Cherry, surprinsă de rezultatul obţinut la prima probă

Bacalaureat 2017. Se interzice candidatilor la examenul de bacalaureat sa aiba, în salile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbracaminte sau încaltaminte, în penare si altele asemenea sau în bancile în care sunt asezati în salile de examen, orice fel de lucrari: manuale, carti, dictionare, culegeri, formulare, memoratoare, notite, însemnari, rezumate, ciorne sau lucrari ale altor candidati etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.

Se interzice candidatilor sa aiba, în salile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbracaminte sau încaltaminte, în penare si altele asemenea, sau în bancile în care sunt asezati în salile de examen, telefoane mobile, casti audio, precum si orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la retele de socializare, ce ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidati ori cu exteriorul.

Bacalaureat 2017. Se interzice candidatilor la examenul de bacalaureat sa comunice între ei sau cu exteriorul, sa transmita ori sa schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notite sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare între candidati sau cu exteriorul.

Veste importantă pentru elevii care dau examene! S-au schimbat regulile pentru contestații!

Candidatii care încalca regulile mentionate la alin. (3), (4) si (5) vor fi eliminati din examen, indiferent daca materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent daca au fost introduse de acestia ori de alti candidati, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane si indiferent daca ei au primit ori au transmis materialele interzise.

Încalcarea regulilor mentionate la alin. (3), (4) si (5) va fi considerata tentativa de frauda, iar candidatii respectivi nu mai pot participa la probele urmatoare si sunt declarati „eliminati din examen”, fara posibilitatea recunoasterii, în sesiunile urmatoare, a notelor la probele promovate anterior eliminarii, inclusiv a probelor de evaluare a competentelor lingvistice si digitale. Acesti candidati nu mai au dreptul de a participa la urmatoarele doua sesiuni ale examenului de bacalaureat. Calculul celor doua sesiuni la care candidatii „eliminati din examen” nu mai au dreptul de a participa se face fara luarea în considerare a sesiunii speciale a examenului de bacalaureat.

BAC 2017. Emoţiile nu îţi dau pace? Stai să afli ce NOTE au luat vedetele noastre la examenul de Bacalaureat! Surpriză mare la Grasu XXL şi la Anda Adam

Bacalaureat 2017. Înainte de începerea probelor, asistentii prezinta candidatilor prevederile metodologice legate de organizarea si desfasurarea corecta a examenului de bacalaureat si prevederile alin. (1)-(7) si le solicita sa predea toate eventualele materiale si obiecte care, potrivit reglementarilor în vigoare pentru examenul de bacalaureat, sunt interzise în sala de examen.

Dupa parcurgerea pasilor mentionati la alin. (8), candidatii vor semna un proces-verbal în care se regasesc prevederile alin. (1)-(7) si mentiunea ca stiu ca nerespectarea regulilor mentionate la alin. (3), (4) si (5) are drept consecinta masurile mentionate la alin. (6) si (7).

Pentru evitarea oricăror neînțelegeri candidații vor verifica, la intrarea în sala de examen, băncile în care vor susține probele examenului de bacalaureat - sesiunea 2017 și vor preda asistenților din sală orice material/obiect găsit.

Miercuri are loc proba de bacalaureat la istorie! Ce trebuie să știe elevii care susțin examenul... Duminica aceasta unele zodii au parte de surprize! Pe tine ce te așteaptă?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x