BACALAUREAT 2017. Elev eliminat din cauza telefonului mobil. Candidatul a fost invitat să părăsească sala de examen!

Un elev din Şimleu Silvaniei a fost eliminat, luni, de la proba de limba şi literatura română a examenului de Bacalaureat, din cauza telefonului mobil care a sunat în timpul probei 

Un elev din Şimleu Silvaniei a fost eliminat, luni, de la proba de limba şi literatura română a examenului de Bacalaureat, din cauza telefonului mobil care a sunat în timpul probei.

BACALAUREAT 2017. "Un elev din Centrul de Examen Colegiul Tehnic 'Iuliu Maniu' Şimleu Silvaniei, de la Liceul Tehnologic 'Ioan Ossian' Şimleu Silvaniei, a fost eliminat din cauza unui telefon mobil care a sunat în timpul probei. Conform Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de Bacalaureat candidatul respectiv a pierdut, astfel, nu doar sesiunea din acest an, ci şi dreptul de a participa la următoarele două sesiuni", precizează luni, într-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Sălaj, Marcel Lucaciu.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri