Antena Căutare

BACALAUREAT 2017. Nu s-au lăsat nici anul ăsta! AŞA au încercat mai mulți elevi să fraudeze examenul

Luni, 26 iunie, elevii au susţinut prima probă scrisă a examenului de bacalaureat! Nici anul acesta nu a fost lipsit de incidente, doi absolvenţi de liceu din Vaslui şi trei din București fiind eliminați de la proba la Limba română, pe motive de fraudă. 

Luni, 26 iunie, elevii au susţinut prima probă scrisă a examenului de bacalaureat! Nici anul acesta nu a fost lipsit de incidente, doi absolvenţi de liceu din Vaslui şi trei din București fiind eliminați de la proba la Limba română, pe motive de fraudă.

BACALAUREAT 2017. La examenul de Bacalaureat la Română, care a avut loc luni, 26 iunie, trei elevi din București au fost prinși în timp ce încercau să copieze cu ajutorul unor căști. Asta în condițiile în care regulamentul le interzice candidaților să aibă asupra lor, asupra examenului, orice dispozitiv electronic care i-ar putea ajuta să fraudeze examenul.

BACALAUREAT 2017. Aceeași regulă au încălcat-o și doi elevi din Vaslui, pe care profesorii supraveghetori i-au prins asupra lor cu telefoanele mobile. Elevii au ascuns dispozitivele în haine, iar profesorii le-au depistat în timpul examenului și i-au eliminat pe cei doi.

BACALAUREAT 2017. Examenul de Bacalaureat continuă, marți, cu proba scrisă la Limbă maternă. Miercuri, 28 iunie, are loc a doua probă scrisă la Bacalaureat 2017: proba obligatorie a specializării (Matematică sau Istorie). Vineri, 29 iunie, are loc ultima probă la Bacalaureat 2017: probă la alegere a specializării (Chimie organică, Chimie anorganică, Fizică, Informatică, Geografie, Anatomie, Biologie, Psihologie, Sociologie, Economie, Logică, Filosofie).

Calendar BACALAUREAT 2017:

27 iunie 2017: Limba şi literatura maternă – proba Eb) – probă scrisă
28 iunie 2017: Proba obligatorie a profilului – proba Ec) – probă scrisă
30 iunie 2017: Probă la alegere a profilului şi specializării – proba Ed) – probă scrisă
5 iulie 2017: Afişarea rezultatelor (până la ora 16:00) şi depunerea contestaţiilor (orele 16:00 – 20:00)
6 – 9 iulie 2017: Rezolvarea contestaţiilor
10 iulie 2017: Afişarea rezultatelor finale.

Alertă METEO în România. Vijelii și ploi abundente în mai multe zone ale țării... Ne vom topi, pur și simplu! Sfârșit de iunie „în clocot”, nu alta! Vine canicula, nu-ți uita acasă sticla cu apă și oche...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x