Antena Căutare

BACALAUREAT 2017. Primul incident de la BAC: Un elev, dat afară din examen pentru că i-a sunat telefonul mobil în timpul probei la Limba şi literatura română

Un elev din Şimleu Silvaniei a fost eliminat, luni, de la proba de limba şi literatura română a examenului de Bacalaureat, din cauza telefonului mobil care a sunat în timpul probei.

Un elev din Şimleu Silvaniei a fost eliminat, luni, de la proba de limba şi literatura română a examenului de Bacalaureat, din cauza telefonului mobil care a sunat în timpul probei.

"Un elev din Centrul de Examen Colegiul Tehnic 'Iuliu Maniu' Şimleu Silvaniei, de la Liceul Tehnologic 'Ioan Ossian' Şimleu Silvaniei, a fost eliminat din cauza unui telefon mobil care a sunat în timpul probei. Conform Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de Bacalaureat candidatul respectiv a pierdut, astfel, nu doar sesiunea din acest an, ci şi dreptul de a participa la următoarele două sesiuni", precizează luni, într-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Sălaj, Marcel Lucaciu.

BACALAUREAT 2017. Potrivit aceleiaşi surse, în Sălaj s-au înscris la această sesiune a examenului naţional de bacalaureat 1.787 candidaţi, dintre care 1.599 din promoţia curentă şi 188 din seriile anterioare.

Luni s-a desfăşurat prima probă scrisă, la limba şi literatura română, unde s-au înscris 1.683 absolvenţi, din care au fost prezenţi 1.583.

"Lucrările candidaţilor vor fi transportate şi evaluate într-un alt judeţ. La rândul său, Sălajul va prelua şi corectă, la Centrul Zonal de Evaluare Liceul Tehnologic 'Voievodul Gelu' Zalău, lucrări dintr-un judeţ limitrof", se mai arată în comunicatul menţionat.

BACALAUREAT 2017. Marţi va avea loc proba scrisă la limba şi literatura maternă, primele rezultatele urmând să fie afişate în ziua de 5 iulie, când vor fi înregistrate şi eventualele contestaţii. Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, se vor afişa în data de 10 iulie 2017.

SURSA: AGERPRES.RO

BACALAUREAT 2017. Peste 135 de mii de tineri au susţinut, astăzi, proba scrisă la Limba și Literatură Română. A avut loc... Primul ajutor, în cazul problemelor cauzate de caniculă. Ce poate face oricine, cu mâinile goale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x