BACALAUREAT 2017. Primul incident de la BAC: Un elev, dat afară din examen pentru că i-a sunat telefonul mobil în timpul probei la Limba şi literatura română

Un elev din Şimleu Silvaniei a fost eliminat, luni, de la proba de limba şi literatura română a examenului de Bacalaureat, din cauza telefonului mobil care a sunat în timpul probei.

Un elev din Şimleu Silvaniei a fost eliminat, luni, de la proba de limba şi literatura română a examenului de Bacalaureat, din cauza telefonului mobil care a sunat în timpul probei.

"Un elev din Centrul de Examen Colegiul Tehnic 'Iuliu Maniu' Şimleu Silvaniei, de la Liceul Tehnologic 'Ioan Ossian' Şimleu Silvaniei, a fost eliminat din cauza unui telefon mobil care a sunat în timpul probei. Conform Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de Bacalaureat candidatul respectiv a pierdut, astfel, nu doar sesiunea din acest an, ci şi dreptul de a participa la următoarele două sesiuni", precizează luni, într-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Sălaj, Marcel Lucaciu.

BACALAUREAT 2017. Potrivit aceleiaşi surse, în Sălaj s-au înscris la această sesiune a examenului naţional de bacalaureat 1.787 candidaţi, dintre care 1.599 din promoţia curentă şi 188 din seriile anterioare.

Luni s-a desfăşurat prima probă scrisă, la limba şi literatura română, unde s-au înscris 1.683 absolvenţi, din care au fost prezenţi 1.583.

"Lucrările candidaţilor vor fi transportate şi evaluate într-un alt judeţ. La rândul său, Sălajul va prelua şi corectă, la Centrul Zonal de Evaluare Liceul Tehnologic 'Voievodul Gelu' Zalău, lucrări dintr-un judeţ limitrof", se mai arată în comunicatul menţionat.

BACALAUREAT 2017. Marţi va avea loc proba scrisă la limba şi literatura maternă, primele rezultatele urmând să fie afişate în ziua de 5 iulie, când vor fi înregistrate şi eventualele contestaţii. Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, se vor afişa în data de 10 iulie 2017.

SURSA: AGERPRES.RO

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri