Antena Căutare

BACALAUREAT 2018 EDU.RO. Schimbarea URIAȘĂ anunțată în urmă cu puțin timp! Toți ELEVII vor fi AFECTAȚI de modificare!

Mii de elevi din România se află în această perioadă în febra examenului de Bacalaureat 2018. De câțiva ani „maturitatea” le dă mari bătăi de cap tinerilor aflați în clasele terminale, iar acest lucrur nu pare să se încheie prea devreme. E drept, însă, în viitorul apropiat, șansele ca modul de examinare să se modifice este foarte mare, iar mai mari din Ministerul Educației vorbesc de pe acum de modificări radicale care se vor produce în viitorul apropiat.

Cel mai probabil, elevii români vor observa schimbări încă din viitoarea sesiune de examene. Atât Bacalaureatul, cât și Evaluarea Națională ar putea arăta altfel dacă România va adopta și sistemul de învățământ online. Atunci regulile se vor schimba radical, iar elevii vor susține inclusiv aceste examene din fața calculatorului.

Prima schemă a noii legi a educaţiei, pentru învăţământul preuniversitar, a fost elaborată de profesorul Florin Colceag, cunoscut drept “antrenorul de genii”.

Dramă teribilă pentru o familie din Galați! O fetiță de cinci ani, ucisă de un şofer cu permisul suspendat! Medicii ajun... BACALAUREAT 2018 EDU.RO. SCANDAL URIAȘ în prima zi de Bacalaureat! Nebunia a început de la o fotografie! Subiectele la L...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x