Căutare Live

Bacalaureat 2019. Note mai mari, după contestații. Notele elevilor au crescut chiar şi cu două puncte

Absolvenţii de liceu au primit rezultatele finale la Bacalaureat. Notele elevilor au crescut chiar şi cu două puncte, aşa că rata de promovare a urcat cu aproape un procent pentru promoţia din acest an.

Absolvenţii de liceu au primit rezultatele finale la Bacalaureat. Notele elevilor au crescut chiar şi cu două puncte, aşa că rata de promovare a urcat cu aproape un procent pentru promoţia din acest an.

Diferenţele de punctaj nu le fac deloc bine copiilor, mai ales că în fiecare an se confruntă cu aceeaşi problemă, spun profesorii.

Dascălii cred că în final psihicul elevului este cel care are de suferit. 2019 a fost anul cu cele mai multe contestaţii, 48 de mii in total. Cele mai multe lucrări recorectate au fost la limba şi literatura română. În topul rezultatelor au rămas, şi de data aceasta, judeţele Bacău, Brăila şi Braşov.

Turist atacat de urs în centrul staţiunii Predeal. Bărbatul a fost salvat de un câine... Accident grav în Constanța! Trei morți și patru răniți: Pompierii s-au chinuit să scoată trupurile de sub fiarele mașini...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x