Premieră pentru elevii care dau BACUL! Bacalaureatul începe cu 22 iunie direct cu probele scrise

Ministrul Educației spune că elevii vor susține examenul de Bacalaureat începând cu data de 22 iunie. Potrivit Monicăi Anisie, Bacul va începe cu probele scrise.

Bacul începe cu probele scrise

Hepta

Ministrul Educaţiei Monica Anisie a făcut precizări în legătură cu încheierea anului şcolar, cu modul în care va fi încheiată situaţia şcolară a elevilor, dar şi referitoare la desfăşurarea examenelor naţionale.

Citește și: Elevii nu mai dau teze, iar materia din semestrul doi se va recupera din toamnă! Ministrul Educației, precizări despre încheierea anului școlar

Evaluarea Națională, pe 15 iunie, Bacalaureatul pe 22 iunie

Elevii din clasele a VIII-a vor susține Evaluarea Națională începând cu 15 iunie, iar examenul de Bacalaureat va începe direct cu probele scrise, pe 22 iunie.

Vezi AICI: Calendar Bacalaureat 2020. Când sunt examenele de BAC și cum se vor organiza acestea

Elevii din clasele terminale vor merge la școală pentru pregătire timp de două săptămâni, din 2 până pe 12 iunie.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri