Căutare Live

Premieră pentru elevii care dau BACUL! Bacalaureatul începe cu 22 iunie direct cu probele scrise

Ministrul Educației spune că elevii vor susține examenul de Bacalaureat începând cu data de 22 iunie. Potrivit Monicăi Anisie, Bacul va începe cu probele scrise.

Bacul începe cu probele scrise

Hepta

Ministrul Educaţiei Monica Anisie a făcut precizări în legătură cu încheierea anului şcolar, cu modul în care va fi încheiată situaţia şcolară a elevilor, dar şi referitoare la desfăşurarea examenelor naţionale.

Citește și: Elevii nu mai dau teze, iar materia din semestrul doi se va recupera din toamnă! Ministrul Educației, precizări despre încheierea anului școlar

Evaluarea Națională, pe 15 iunie, Bacalaureatul pe 22 iunie

Elevii din clasele a VIII-a vor susține Evaluarea Națională începând cu 15 iunie, iar examenul de Bacalaureat va începe direct cu probele scrise, pe 22 iunie.

Vezi AICI: Calendar Bacalaureat 2020. Când sunt examenele de BAC și cum se vor organiza acestea

Elevii din clasele terminale vor merge la școală pentru pregătire timp de două săptămâni, din 2 până pe 12 iunie.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Caloriferele bucureștenilor se răcesc, întreținerea scade. Radet a sistat furnizarea agentului termic...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri