Antena Căutare

Bacau: O femeie a fost omorata in bataie de concubinul ei

Caz cutremurator intr-o comuna din Bacau. O femeie a fost batuta cu salbaticie de concubinul ei si apoi lasata sa moara. Totul s-a intamplat chiar sub privirile neputincioase ale baietelului ei de sapte ani. Dupa cateva ore, agresorul a sunat la ambulanta, dar cand au ajuns, medicii n-au mai putut face nimic

De-a lungul anilor femeia a indurat multe batai, dar de aceasta data, loviturile concubinului au incetat prea tarziu. In fata copilului ei de sapte ani, barbatul a lovit-o cu salbaticie, pentru ca l-ar fi inselat. “Prezinta numeroase semne de violenta la nivelul capului si al corpului”, a declarat Cristinel Ciocanita, procuror criminalist la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau.

Amandoi aveau probleme cu consum de alcool, spun vecinii. Asa se face ca, abia cand s-a trezit din betie si a vazut ca femeia este intinsa in pat, plina de sange, agresorul a pus mana pe telefon si a sunat la 112. Medicii trimisi la fata locului n-au mai putut decat sa constate decesul femeii.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, iar astazi va fi prezentat in fata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva. Daca va fi gasit vinovat, agresorul ar putea sta pana la 20 de ani in inchisoare.

Un incendiu a cuprins un cinematograf dezafectat din Cluj-Napoca ... Doi tineri din Cluj furau containere cu macaraua si le vindeau la fier vechi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x