Antena Căutare

Bacterie mortală, descoperită într-un spital din România! Autoritățile au cerut suspendarea, dar medicii continuă să primească pacienți

Situaţie complicată la spitalul din Roşiori acolo unde a fost descoperită şi confirmată o bacterie extrem de periculoasă! În timp ce ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a declarat astăzi că activităţii în secţia de chirurgie a fost temporar suspendată, pe teren situaţia e alta. La spital, activitatea medicilor continuă ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. 

Situaţie complicată la spitalul din Roşiori acolo unde a fost descoperită şi confirmată o bacterie extrem de periculoasă!

În timp ce ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a declarat astăzi că activităţii în secţia de chirurgie a fost temporar suspendată, pe teren situaţia e alta.

La spital, activitatea medicilor continuă ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, iar aceștia spun că nu pot lăsa pacienții de izbeliște.

Urgie albă peste România! Zeci de oameni sunt blocaţi în gara din Drobeta Turnu Severin, din cauza zăpezii... România, lovită de un cutremur mare în următoarea perioadă?! Profeția cumplită a lui Arsenie Boca: ”Bucureștiul va șters...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x