Antena Căutare

Baia Mare: Apel umanitar pentru o fetita nou-nascuta

20 de mii de euro. Atat valoreaza viata unei fetite din Baia Mare. Alesia se lupta pentru viata ei, dupa ce a venit pe lume cu o grava malformatie la inima. Fetita este acum tinuta in viata cu ajutorul aparatelor. O interventie la o clinica din Germania i-ar putea salva viata. Parintii spun, insa, ca nu pot strange banii intr-un timp atat de scurt: doua saptamani.

Pentru Ioana, visul de a deveni mama s-a transformat repede in cosmar: a nascut in ziua de Paste, dar bucuria i-a fost umbrita. La doar cateva ore distanta doar medicii i-au spus ca viata fetitei atarna de un fir de ata.

Fetita sufera de o malformatie la inima, si a fost imediat transferata la o clinica de specialitate din Cluj-Napoca. Iar medicii romani nu-si asuma riscul unei operatii, care se anunta foarte complicata.

Parintii insa nu s-au dat batuti si au cautat solutii peste hotare, astfel incat au gasit o clinica din Germania care le-ar putea opera fetita, insa costul interventiei este de aproximativ 20.000 de euro, bani pe care parintii nu ii au in acest moment.

Cersetoria, un fenomen ce suscita discutii aprinse... Deva: Copii agresati la gradinita!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x