Antena Căutare

Baia Mare: Minor sechestrat intr-un beci dupa ce a incercat sa fure o bicicleta

Un copil din Baia Mare, care ar fi incercat sa fure o bicicleta, a trecut prin clipe de teroare dupa ce a fost prins. Proprietarul l-a sechestrat intr-un beci si l-a amenintat cu o ranga de fier

Asezat in genunchi pe cimentul rece, cu mainile impreunate ca intr-o rugaciune, baiatul in varsta de aproximativ sapte-opt ani, tremura de spaima si implora iertare. Nici nu indrazneste sa ridice privirea, de frica. Deasupra capului, barbatul flutura o bara din metal si-l ameninta. Intre timp, prietenii barbatului sunt martori ai corectiei. Si filmeaza.

Dupa cateva minute de teroare, copilul este lasat sa plece. Dupa ghiozdanul pe care-l cara in spate, cel mai probabil venea de la scoala, cand a incercat sa sterpeleasca bicicleta.

La politie nu a fost inregistrata nicio reclamatie de lipsire de libertate. Politia s-a sesizat din oficiu pe baza imaginilor aparute in presa online.

Barbatul, proprietarul magazinului, a fost dus azi la audieri si va trebui sa dea explicatii. Intre timp, Protectia Copilului incearca sa dea de familia baiatului. Barbatul, risca intre trei si 10 ani de inchisoare pentru lipsire de libertate.


SOC! Evaziune cu miez... de nuca. Prejudiciul, estimat la 1.000.000 de lei... Doua fetite de 10 si 12 ani sunt principalii suspecti in cazul devastarii scolii din Humulesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x