Antena Căutare

Baiatul de 10 ani disparut pe 24 ianuarie a fost gasit mort

Deznodamant tragic in cazul baiatului de 10 ani din comuna ieseana Focuri, disparut de acasa pe 24 ianuarie. Trupul neinsufletit al copilului a fost descoperit intr-o rapa, la doar 300 de metri de scoala unde invata.

Disparitia copilului a coincis cu inrautatirea drastica a vremii in tot judetul Iasi. A nins si a viscolit puternic timp de cateva zile, asa ca orice urma a fost aproape imposibil de gasit. Abia acum, jandarmii au descoperit in zapada ghiozdanul baiatului si, la doar cativa metri distanta, si trupul neinsufletit.

Din primele cercetari, se pare ca baiatul a murit de frig. Anchetatorii nu exclud nicio ipoteza, asa ca se cauta si eventuale urme de agresiune. Mai multe informatii vom avea abia maine, cand va fi facuta necropsia.

Stefan avea doar 10 ani si a disparut pe 24 ianuarie. Copilul provenea dintr-o familie dezorganizata, mama lui a murit anul trecut, iar tatal este mai tot timpul baut. In timpul anchetei, unii vecini au sugerat ca barbatul se purta urat cu fiul lui, asa ca cercetarile continua.

Un politist din Craiova a fost luat pe capota de un taximetrist... Drumul National 1B, capcana pentru soferii neatenti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x