Antena Căutare

Copilul de 16 ani diagnosticat cu noul tip de coronavirus a fost la școală! Ce se întâmplă cu toți colegii acestuia 

Copilul în vârstă de 16 ani diagnosticat cu noul tip de coronavirus a fost la școală înainte de a primi diagnosticul, motiv pentru care autoritățile au decis ca toți colegii lui să fie plasați în carantină. 

Astfel, toți colegii băiatului din Timișoara vor fi testați în fiecare zi, timp de două săptămâni, după cum prevede procedura. De asemenea, clasa în care au învățat va fi dezinfectată.

Coronavirus - Apple Inc şi Netflix Inc au anunţat că nu vor participa la festivalul South by Southwest

Reprezentanții instituției anunță că au identificat persoanele cu care tânărul a intrat în contact, de la care vor fi recoltate, joi, probe, potrivit Antena 3.

Comisia Europeană: Creşterea economică din zona euro va fi probabil sub ritmul de 1,2% anticipat în februarie pentru 2020, din cauza coronavirusului

Potrivit DSP Timiș, în județ sunt 538 de persoane izolate și monitorizate. Tânărul din Timișoara este primul caz de infecție cu noul coronavirus la un minor din România. Acesta este nepotul bărbatului de 47 de ani, în cazul căruia a fost confirmată, de asemenea, infecția.

Cinci copilași din Sibiu se cresc singuri. Mama lor a murit la începutul lunii februarie, răpusă de cancer... Motivarea în dosarul Colectiv: Rezultatul unei activităţi infracţionale în lanţ "Atitudinea unor inculpați denotă c...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x