Căutare Live

Copilul de 16 ani diagnosticat cu noul tip de coronavirus a fost la școală! Ce se întâmplă cu toți colegii acestuia 

Copilul în vârstă de 16 ani diagnosticat cu noul tip de coronavirus a fost la școală înainte de a primi diagnosticul, motiv pentru care autoritățile au decis ca toți colegii lui să fie plasați în carantină. 

Astfel, toți colegii băiatului din Timișoara vor fi testați în fiecare zi, timp de două săptămâni, după cum prevede procedura. De asemenea, clasa în care au învățat va fi dezinfectată.

Coronavirus - Apple Inc şi Netflix Inc au anunţat că nu vor participa la festivalul South by Southwest

Reprezentanții instituției anunță că au identificat persoanele cu care tânărul a intrat în contact, de la care vor fi recoltate, joi, probe, potrivit Antena 3.

Comisia Europeană: Creşterea economică din zona euro va fi probabil sub ritmul de 1,2% anticipat în februarie pentru 2020, din cauza coronavirusului

Potrivit DSP Timiș, în județ sunt 538 de persoane izolate și monitorizate. Tânărul din Timișoara este primul caz de infecție cu noul coronavirus la un minor din România. Acesta este nepotul bărbatului de 47 de ani, în cazul căruia a fost confirmată, de asemenea, infecția.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Italia închide tot, de teama coronavirusului! După școli și universități, toate evenimentele sportive vor avea loc fără ...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri