Antena Căutare

Copil ajuns de urgență la spital! Un băiețel de doi ani a plâns de durere după ce s-a urcat pe un tobogan. Ce a descoperit mama micuțului

Accident grav la locul de joacă! Un băiețel de doi ani a început să țipe de durere, imediat cum s-a urcat pe un tobogan. Băiețelul se luptă acum între viață și moarte. Ce s-a întâmplat acolo

Accident grav la un loc de joacă! Un băiețel de doi ani a început să plângă isteric, imediat cum s-a urcat pe un tobogan. Din păcate, băiețelul se luptă acum între viață și moarte. Ce s-a întâmplat acolo

Un băieţel polonez, în vârstă de doi ani, s-a urcat pe un tobogan la locul de joacă, dar din nefericire, acesta avea să trăiască drama copilăriei lui. O persoană necunoscută turnase acid pe tobogane, pe leagăne și pe restul obiectelor din parc.

Copilul era însoțit de mama sa care nu și-a imaginat niciodată ce avea să se întâmple în urma unui lucru atât de firesc pentru un copil: să meargă la locul de joacă și să se dea pe tobogan.

Micuțul a fost dus de urgență la spital, acolo unde i s-au administrat calmante și i s-a dat un diagnostic crunt: arsuri de gradul I și II, care îi afectaseră o mare parte din corp. Accidentul a avut loc în Biery, un sat din Voievodatul Silezia din sudul țării.

Substanţa chimică turnată pe obiectele destinate copiilor, urmează a fi supusă unor teste criminalistice, dar potrivit primelor teste, specialiştii au declarat că este vorba despre un tip de acid puternic, necunoscut, care a devenit foarte corosiv când a intrat în contact cu pielea băiețelului.

În prezent, nu se cunosc motivele pentru care acea persoană rău intenționată a făcut acest gest criminal, însă polițiștii cercetează cazul și vor să se asigure că acest caz nu s-a repetat și în alte situații, parcuri sau instrumente de joacă din spațul public, detsinate celor mici.
Un alt accident teribil s-a petrecut anul trecut, în noiembrie, atunci când opt copii au fost grav răniți într-un parc de distracții din Marea Britnie, după ce un tobogan gonflabil uriaș s-a spart, potrivit libertatea.ro.

Papa Francisc în România. Mai mulți bani pentru vizita Papei la București... Bombă americană găsită în România! Jandarmii au păzit toată noaptea proiectilul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x