Antena Căutare

Banca Românească anunță că va suspenda pentru două luni plata ratelor

Persoanele fizice care sunt clienții la Banca Românească pot beneficia de suspendarea temporară, de până la 2 luni, a plății ratelor datorate, a anunțat luni banca, potrivit Profit.ro

Banca Românească anunță că va suspenda pentru două luni plata ratelor
Banca Românească anunță că va suspenda pentru două luni plata ratelor

Clienții persoane fizice de la Banca Românească pot beneficia de suspendarea temporară, de până la 2 luni, a plății ratelor datorate, a anunțat luni banca , potrivit sursei citate.


Clienții care doresc să suspende plata ratelor trebuie să solicite acest lucru prin call center la numărul de telefon 021 304 81 00, sau pe site-ul bancii, www.banca-romaneasca.ro în secțiunea Asistență Clienți/Solicitări (https://www.banca-romaneasca.ro/despre-noi/contact/solicitari/reclamatia-ta.html), plata ratelor poate fi amânată pentru una sau două luni.

Ce înseamnă suspendarea plății ratelor?

Ratele nu vor deveni scadente în perioada solicitată. Banca Românească este deținută în prezent de Eximbank, instituție deținută la rândul ei de Ministerul Finanțelor Publice ca acționar majoritar. Și cealaltă bancă a statului român - CEC Bank - va anunța la începutul acestei săptămâni că va permite clienților persoane fizice să suspende plata ratelor în contextul coronavirus, după cum Profit.ro a anunțat acum două zile.

Amânarea la plată va fi acordată atât pentru credite de nevoi personale, cât și pentru credite imobiliare / ipotecare și pentru carduri de credit. Potrivit surselor Profit.ro, de suspendare vor putea beneficia toți clienții băncii de stat, în condițiile în care CEC Bank are o proporție a clientelei digitalizate mult mai mică decât în cazul altor bănci.

Banca dorește să sprijine astfel clienții care vor avea dificultăți de deplasare în agențiile băncii în perioada https://www.banca-romaneasca.ro/despre-noi/contact/solicitari/reclamatia-ta.html. Facilitatea va fi acordată nu doar clienților aflați în carantină sau izolați la domiciliu, ci tuturor clienților persoane fizice, pentru a evita deplasări în comunitate în perioada în care autoritățile recomandă românilor să stea cât mai mult în casă.

(Sursa: Profit.ro )

Atenție! Lista persoanelor care pot dezvolta forme severe de coronavirus. Pericolul e mai mare decât credeți, stați în c... Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva preia primii pacienţi suspecţi de coronavirus, până la aflarea rezultatelor / În p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x