Antena Căutare

Banii de buzunar ai adolescentilor se duc pe haine, tigari si iesiri in club

Adolescentii din Romania cheltuiesc banii de buzunar pe haine, tigari si iesirile in club. In medie, un licean primeste 50 de lei pe zi de la parinti. Tinerii nu se gandesc sa puna bani deoparte pentru ca parintii le alimenteaza neconditionat bugetul.

Inainte de a intra la cursuri, multi liceeni se opresc la o tigara cu colegii. Cat savureaza o tigara, stau in spatele scolii sau in scari de bloc si asculta muzica la un smartphone. Isi etaleaza hainele de firma, ceasurile de sute de lei sau cadourile pe patru roti de la parinti.

Liceenii care nu au o masina aleg taxiul si cheltuiesc si 100 de lei intr-o zi pe drumul dintre scoala si casa.

Studii recente arata ca parintii alimenteaza buzunarele copiilor fara a pune nicio conditie. Putini ii intreaba pe ce cheltuiesc banii.

Doar o treime dintre liceeni ajung sa isi puna banii de buzunar deoparte. Unii, insa, nu au ce.In lipsa educatiei financiare din scoli, doar parintii ii mai pot invata cum sa economiseasca.

Englezii au invadat Clujul! Peste 1.000 de fani ai lui Manchester vor asista la meci... Locuitorii din afara Capitalei vor putea ajunge in centrul Bucurestiului cu trenul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x