Antena Căutare

Banii sau dragostea, in voia Domnului. Ce cred romanii despre noroc

Oricat ne-am baza pe noroc, psihologii ne sfatuiesc sa ne cam luam viata-n piept, daca vrem sa reusim sa facem ceva. Adica nu ne putem lasa asa la voia sortii, in speranta ca ni se va schimba viata peste noapte. Chiar si cei care au castigat la Loto au facut ceva in acest sens. Macar au mers si-au pus niste numere pe-un bilet

Romanii incearca prin tot felul de metode sa-si atraga norocul. Unii folosesc obiecte sau numere norocoase. “Pun mana pe cruce si parca ma simt mai bine”, marturiseste un cetatean, cu sinceritate.

Aproape 90% dintre romani cred ca Dumnezeu este cel care face si deface. O arata un sondaj care ne claseaza pe locul sase in topul international al celor mai credincioase popoare. “Am incredere in mine, sunt ambitios si tot ce-mi pun in cap reusesc. Dar, bineinteles, duminica venim la biserica”, spune un barbat.

Dragostea are si ea legatura cu norocul. Tot din cauza ca se imparte. Psihologii explica faptul ca totul tine de educatia fiecarui om, de atitudinea lui fata de ce i se intampla. “Daca un om este negativist, automat acest comportament poate sa atraga alte atitudini negative din partea celorlalti. Norocul care atrage noroc, banii care atrag bani sau astfel de credinte. Dar se pot intampla si coincidente”, explica Anca Boalca, psiholog clinician.

Altfel spus, romanul chiar poate sa-si faca norocul cu mana lui.

foto: torontoismine.com

CAMERA ASCUNSA! Contrabanda sub nasul politistilor. Ce se mai vinde prin pietele bucurestene... Aproximativ 1000 de pelerini veniti la moastele Sfintei Parascheva au avut nevoie de ingrijiri medicale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x