Antena Căutare

Bărbat, amendat de poliție, după ce a reclamat o femeie care aruncase la gunoi un pui de pisică viu: "L-a aruncat la tomberon, în două pungi legate strâns, să îl omoare"

Un bărbat s-a ales cu o amendă, după ce a ales să reclame o doamnă care a aruncat un pui de pisică viu la gunoi. Poliția s-a deplasat la fața locului.

Un bărbat s-a ales cu o amendă, după ce a ales să reclame o doamnă care a aruncat un pui de pisică viu la gunoi. Poliția s-a deplasat la fața locului.

"Azi dimineaţă la ora 10.45 vecina mea a aruncat acest pisoi la tomberon (coşul de gunoi), în două pungi de plastic legate separat. Pisoiul era VIU şi încă este viu pentru că de acum câteva ore a fost dus la veterinar şi îngrijit.

Acum are numele de LUKY. Întreb pentru că eu am fost amendat de POLIŢIE deoarece am avut bunăvoinţa să îi deranjez cu sesizarea mea, pentru faptul că vecina a aruncat pisoiul la tomebronul din faţa casei mele, în două pungi legate strâns să îl omoare.

Vreau să ştiu şi eu ce este greşit în cea ce am făcut?", a scris barbatul pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Evaluarea Națională 2018 la Matematică începe la ora 9:00! Ce trebuie să știe elevii... Atenție! Meteorologii au emis, deja, avertizări: COD GALBEN! Peste 3.300 de pompieri, mobilizaţi în zonele vizate de fur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x