Antena Căutare

Bărbat de 33 d ani, bătut crunt de un vecin care ar fi avut o aventură cu soția lui! A fost lovit cu bâte, răngi și sticle

Un bărbat din Gorj a ajuns la spital, după ce a fost bătut crunt de un vecin, care îl suspecta că are o relaţie amoroasă cu soţia sa! Omul susţine că totul a avut loc chiar în curtea poliţiei comunei Mătăsari

Un bărbat din Gorj a ajuns la spital, după ce a fost bătut crunt de un vecin, care îl suspecta că are o relaţie amoroasă cu soţia sa! Omul susţine că totul a avut loc chiar în curtea poliţiei comunei Mătăsari. Spre marele ghinion al victimei, în sediu nu era niciun agent. Aşa că n-a avut cine să-l scape pe bărbat de furia agresorului. Care nu a venit singur. Era însoţit de mai mulţi prieteni, care nu s-au zgârcit la aplicat pumni şi picioare.

Scandalul a început sâmbătă seară, când un grup de indivizi înarmaţi cu bâte, rângi şi sticle l-au atacat pe bărbatul de 33 de ani, în parc, chiar sub ochii copilului. Ca să scape de agresori, omul a încercat să se refugieze în sediul poliţiei. A avut, însă, ghinion.

Când a văzut ce se întâmplă femeia a sunat la 112. Doar că, până să vină poliţiştii plecaţi să ancheteze un accident rutier, agresorii s-au făcut nevăzuţi.

Tăiat pe faţă şi cu o ureche smulsă, bărbatul a fost luat pe sus de familie şi dus de urgenţă la spital, unde a intrat de urgență în operație.

Victima neagă orice relaţie cu femeia şi dă vina pe temperamentul agresiv al vecinului său.

”Nu am avut nicio relație. Ea doar îmi scria ca vecini, ca prieteni, nu am avut nicio relație cu ea. Și pe ea a bătut-o și a fugit. O bătea mereu, se îmbăta și o lovea.”, a povestit presupusul agresor.

După o zi de cercetări poliţiştii au reţinut şase bărbaţi. Printre ei şi agresorul. Asta nu l-a împiedicat, însă, să ameninţe familia victimei sale.

Cei şase agresori identificaţi au fost acuzaţi de loviri şi alte violeţe, dar şi de tulburarea liniştii publice. Pentru faptele lor magistraţii au decis să îi reţină în arestul poliţiei timp de 24 de ore şi să îi plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile.

Grindina cât oul de porumbel la Giurgiu. Trei minute de ploaie a distrus toate culturile. Video... Vreme extremă! Ce spun meteorologii despre producerea unei tornade în următoarele ore: ”Avem instabilitate atmosferică!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x