Antena Căutare

Corecție aplicată de un bărbat, unui vecin care nu a stat izolat la domiciliu, fiind surprins pe stradă

Un bărbat care trebuia să se afle în izolare la domiciliu a fost bătul de un vecin, care l-a surprins plimbându-se pe stradă.

Un bărbat din comuna vâlceană Laloşu, care a plecat de acasă, deşi era în izolare, a fost bătut de un vecin care l-a văzut pe stradă. Vâlceanul plecase la primărie să ia o adeverință

Potrivit reprezentanților Poliției Vâlcea, bărbatul a ajuns din Italia în data de 2 martie şi era în izolare la domiciliu. Miercuri, acesta a ieşit din casă, fără acordul autorităţilor, şi a plecat la Primăria Laloşu pentru a lua o adeverință.

Medicul Adrian Streinu-Cercel, despre dezinfectanţii pentru protejarea de coronavirus: Spirtul medicinal nu este bun! Nu foloseşte la nimic!

Pe drumul spre casă, acesta a fost văzut de un vecin care l-a luat la bătaie, reproșându-i că a ieşit din casă, deşi nu avea voie.

„În cursul zilei de astăzi, bărbatul a plecat de acasă la Primăria Laloşu pentru a ise elibera o adeverinţă. Fiind trimis acasă, acesta a fost agresat fizic, când revenea spre locuinţă, de un bărbat, pe motiv că a părăsit locuinţa şi a mers la primărie în perioada de izolare. Celor două persoane le-au fost întocmite dosare penale", a declarat Loredana Sandu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea.

Vâlcea: Bărbat întors din Italia şi care ar fi trebuit să fie izolat la domiciliu, prins băut la volan după ce a provoca... Încă două cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate. Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 49 persoane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x