Bărbat care a avariat mai multe maşini parcate în Sectorul 4, iar apoi a lovit un poliţist, imobilizat şi dus la audieri, ulterior el fiind internat

Un bărbat care a provocat distrugeri mai multor maşini parcate pe o stradă din Sectorul 4, iar apoi a devenit agresiv şi a lovit un poliţist a fost imobilizat şi dus la audieri, ulterior fiind internat într-o unitate medicală. Poliţiştii fac cercetări pentru ultraj în acest caz.

Poliţia Capitalei arată că, sâmbătă, în jurul orei 23:00, printr-un apel 112 s-a reclamat faptul că, pe o stradă din Sectorul 4, un bărbat loveşte autoturismele parcate.

Poliţişti de la Secţia 26 au găsit persoana respectivă, un bărbat care lovise două autoturisme parcate, provocând distrugeri la ştergătoare şi oglinzi.

Întrucât bărbatul a devenit agresiv şi a lovit un poliţist, el a fost imobilizat şi dus la sediul subunităţii de poliţie, unde a fost identificat şi ulterior internat într-o unitate spitalicească.

În cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 face cercetări pentru ultraj.

Sursa : news.ro

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri