Căutare Live

Bărbat cu stare febrilă, preluat cu o autospecială a ISU de la Aeroportul Internaţional Sibiu şi dus la spital pentru investigaţii suplimentare

Un bărbat de aproximativ 30 de ani, cu stare febrilă, a fost preluat, luni, de o autospecială a ISU Sibiu de la Aeroportul Internaţional Sibiu, pentru a fi dus la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean, pentru investigaţii suplimentare.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Cpt Dumitru Croitoru" al judeţului Sibiu au anunţat că au fost solicitaţi pentru preluarea şi transportarea unui pacient cu stare febrilă de la Aeroportul Internaţional Sibiu. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, este transportat la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu pentru efectuarea de investigatii suplimentare. Transportul se desfăşoară în condiţii de siguranţă, cu autospeciala de transport victime multiple, arată sursa citată.

Sursa : news.ro

Incendiu pe 20.000 de metri pătraţi, în Delta Văcăreşti/ ISU Bucureşti-Ilfov intervine cu mai multe autospeciale... Incident neobişnuit! Un bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce şi-ar fi tâlhărit soţia, din gelozie...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri